Gå till innehåll

Verktygsfält

VA-underhåll -Sommarhemsvägen/Kasenallén, Vänersborg

Exempelbild för nyhet

Tekniska avdelningen kommer under hösten och vintern att förnya delar av VA-ledningarna mellan Sommarhemsvägen och Kasenallén.

Inför att arbetet kommer startas så kommer fastigheter i närheten av arbetsområdet att besiktigas. Företaget Forcit kommer utföra besiktningen på uppdrag av Vänersborgs kommun. Företaget kommer bland annat sätta ut vibrationsmätare då VA-arbetet kan komma att medföra sprängningsarbeten.

Information under arbetets gång kommer ske via sms-avisering och driftsmeddelanden på hemsidan. Har du en företagsmobil eller oregisterad mobilnummer, så kan du registrera mobilnumret för din hemadress via denna modulen Öppnas i nytt fönster.. Behöver du hjälp att registrera, ta kontakt med Kretslopp & Vatten via kommunens växel 0521 - 72 10 00.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
10 november 2023