Gå till innehåll

Utomhusbio i det gamla bruket i Vargön

Datum
Tid till

Ta chansen att uppleva Vänersborgs kommunkoreografers unika utomhusbio fylld med dans, konst, performance och gemenskap. Det är deras sista offentliga arrangemang som Vänersborgs kommunkoreografer efter ett års arbete med att sprida dans på olika sätt i vår kommun.

Fredag 19 maj kl. 19.00-21.30 visas en dansskräckfilm på det gamla bruket i Vargön, en industriruin som är levande genom graffitikonstnärer och deras konst. Kvällen bjuder på en surrealistisk konstupplevelse med dans och musik i en street art-miljö utöver det vanliga.

Filmen Climax är en psykologisk thriller som skildrar en fest som spårar ut. FIlmen är en fylld med dans och skräck, och innehåll som kan upplevas stötande, varför arrangemanget har en åldersgräns på 18 år.

Fri entré! Vid regn ställs arrangemangen in.

Tillgänglighet: Platsen är en industriruin med ojämn mark. Om du är rörelsehindrad eller kommer med färdtjänst kan du kontakta oss via e-mail: kommunkoreograf@vanersborg.se för att få mer information om hur du tar dig till platsen. Toalett kommer finnas uppställd under evenemanget, med stöd av TIAB.

Vill du veta mer om vad Kommunkoreograferna arbetat med och genomfört under projekttiden juni 2022- maj 2023 så finns allt samlat på hemsidan. Länk till annan webbplats.

Kommunkoreograf genomförs med stöd av Västra Götalandsregionen och Kulturrådet.

Evenemangsinformation

Datum
Tid
till