Gå till innehåll

Vintertid i Vänersborg

Datum till
Aqua Blå-festivalen 2023

Vintertid i Vänersborg - årets satsning på en mysig och vinterfin mötesplats. Välkommen att trivas i Plantaget, mitt i centrala Vänersborg! Foto: Kent Eng

Julmusik, belysning, granris, ansiktsmålning, ponnyridning, sittmöbler för fikagäster och en barnkarusell som kronan på verket. Detta är ett axplock av vad vänersborgare och besökare kan förvänta sig av ”Vintertid i Vänersborg” - årets satsning på att skapa en mysig och vinterfin miljö i Plantaget, mitt i centrala Vänersborg.

Vintertid i Vänersborg invigdes i samband med grantändningen torsdag 23 november och kommer att avslutas med en festlig julgransplundring lördag 13 januari. Däremellan arrangerar Forum Vänersborg passande aktiviteter med allt från ansiktsmålning och ponnyridning till barn- och musikunderhållning.

Barnkarusellen är öppen varje dag mellan kl. 10-17.30 och är helt gratis för alla barn att åka (åldergräns max 12 år).

Vintertid i Vänersborg är en gemensam satsning mellan flera förvaltningar i Vänersborgs kommun, Visit Trollhättan-Vänersborg, Forum Vänersborg samt ett antal sponsorer som tillsammans hjälps åt för att skapa en trevlig mötesplats i Vänersborgs centrum.

Evenemangsinformation

Datum
till
Plats
Plantaget, Vänersborg
Arrangör
Vänersborgs kommun
Telefon
0521-72 10 00