Gå till innehåll

Verktygsfält

Föreläsning för dig som är anhörig till en HBTQ-person

Bild på Emil Åkerö

Kostnadsfri föreläsning, tisdag 4 april kl. 18.00-19.00. Föreläsning hålls av författaren och föreläsaren Emil Åkerö, och riktar sig till dig som är anhörig till en HBTQ-person.

Emil Åkerö har skrivit boken "Till dig som ser på" och föreläser om situationen för den som är anhörig eller står nära en (ung) HBTQ-person. Det blir både fakta och forskning blandat med de intervjuer som genomförts i boken. Emil kommer att lyfta metoder och övningar i att hantera oro, skapa ett öppet klimat och fokuserar på det du gör bra.

Plats: Gröna salen, Vänersborgs huvudbibliotek, Sundsgatan 6. Hörslinga finns.

Föreläsningen är kostnadsfri, men det finns ett begränsat antal platser.
Anmäl dig till: medlinn.zikollaj@vanersborg.se

Föreläsningen är den senare av två HBTQ-föreläsningar som kulturverksamheten Timjan arrangerat under vårterminen med stöd från Folkhälsomedel. Timjan erbjuder en mötesplats för unga HBTQ-personer, och har i samband med det varit i kontakt med många vårdnadshavare och syskon som har frågor kring mötesplatsen. Utifrån kontakt med nära anhöriga till HBTQ-personer kommer idén om att genomföra denna föreläsning.

Läs mer om vår mötesplats HBTQ Vänersborg för unga HBTQ-personer 13-25 år. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
29 mars 2023