Gå till innehåll

Verktygsfält

Anmälan FrukostForum 14 december

Välkommen till årets sista FrukostForum torsdag 14 december i Bojorten, kommunhuset.

Träffarna är helt kostnadsfria och anmälan sker inför respektive träff. Näringslivsavdelningen bjuder på kaffe och smörgås från kl. 08.00, själva programmet startar 08.30.

Nätverk - aktuella ämnen - spännande gäster


Årets sista FrukostForum står för dörren och den här morgonen kommer ni att få möta några spännande nyrekryteringar. Tre av våra kommunala bolag har fått nya Vd:ar och visst är man lite nyfiken på dem?

Helt ny in är Carolina Svanström, som börjar som VD för Vattenpalatset 1 december. Med sig har hon kompetens och intresse inom folkhälsa och idrott, en bra grund för att kunna ta ett helhetsansvar för verksamheten. Hur ser Carolina på sitt nya uppdrag och hur vill hon docka an till turistnäringen i Vänersborg??
Robert Stenberg gick i oktober in i sin nya roll som vd för det nybildade turistbolaget Älgens Berg. Robert har en bakgrund som polis, tidigare områdeschef för idrott och friluftsliv i Trollhättan stad och nu senast som anläggningschef i Göteborgs stad. Vilka utmaningar och möjligheter ser han redan nu för Halle- och Hunneberg kopplat till näringslivet?
Gunnar Johansson känner många av oss som en erfaren VD för Vänersborgsbostäder och från 1 september i år är han även ytterst ansvarig för Fastighets AB Vänersborg. Hur funkar det att vara VD för två kommunala bolag samtidigt och hur jobbar Fastighets AB med företagsetableringar? Detta och mycket mer hoppas vi få svar på när Gunnar gästar oss på FrukostForum.  

Fyrstads flygplats får inom kort ny ledning. Efter 14 år lämnar Anna Råhnängen över VD-posten till Josef Khan 1 januari 2024 och båda är på plats denna morgon.

Mia Dahlén är verksamhetsledare för Forum Vänersborg, en organisation som står bakom mycket av det som händer i Vänersborg – FridaMäss, Diggiloo, Affärslunchen, Walk & Talk och inte minst ARTSCAPE-projektet som fått så stor uppmärksamhet. Mia berättar om vad Forum kan hjälpa till med, vad som är på gång och även en och annan nyhet.

Morgonen leds av konferencier Erik Torstensson, tillsammans med näringslivschef Sofia Jessen. Våra kommunalråd finns på plats och i vår kommunala hörna finns det möjlighet att diskutera såväl bygglov som upphandling med våra kommunala representanter. Varmt välkomna!

Anmälan till nästa FrukostForum 14 december

https://app.emarketeer.com/ext/form/entry.php?m=373600a48f534378a306a6aed44d24d7ce609d9&Origin=Direct Länk till annan webbplats.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
28 november 2023