Gå till innehåll

Verktygsfält

Aktiviteter

Visningar, öppen ateljé, pedagogiskt program, föreläsningar och kurser.

I samband med utställningar arrangeras programverksamheter på konsthallen och i vår öppna ateljé för både barn, familjer och vuxna. Program som guidade visningar, konstnärssamtal, workshops, kurser, performance, föreläsningar och med mera.

Konsthallen har alltid fri entré till utställningarna.

Barn och ungdomsaktiviteter är alltid kostnadsfritt.

Open Call

Vänersborgs kommun inbjuder konstnärer att lämna anbud på direktupphandling för inköp av ett färdigt skulpturalt konstverk för permanent placering i Centrumparken i Brålanda. Utlysningen är öppen fram till 13 augusti 2023.

Visning av utställning

Lördagsvisning

Varje lördag klockan 14.00 hålls en visning av pågående utställning.

Visningen tar 20-30 minuter och ges av konsthallens personal. I visningen presenteras ett urval av verken i utställningen, samt medverkande konstnärer och historia kring temat och/eller materialet.

25 mars-20 maj visas utställningen 5 sekvenser.

Boka visning

Önskar du och dina vänner, ditt företag, din klass eller förening fördjupa er i en utställning? Boka en pedagogisk visning med konsthallens personal. En visning kan om så önskas inkludera ett besök i konsthallens ateljé.

Maila konsthallen@vanersborg.se för bokning av visning.

Konsthallens ateljé

Öppen ateljé

Varmt välkommen att upptäcka och skapa i konsthallens ateljé. Under utställningarna kan du på egen hand arbeta i material/tekniker och teman som visas i den pågående utställningen.

Konsthallens öppettider.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
21 september 2023