Gå till innehåll

Verktygsfält

Verktygsfält

Sommarlovs aktiviteter hos oss!

Exempelbild för undersida

Bygg vårat nya rum tillsammans med oss!

Timjan kommer få en ny entré, som leder direkt från Residensgatan ner till vår verksamhet i nedre plan i huvudbiblioteket. Det betyder att Timjan kan erbjuda längre öppettider för våra besökare, även om övriga biblioteket är stängt.

Vi kommer ha premiär för den nya entrén torsdagen den 5 september. Entrén leder ner till vårt största rum Space Newal. Under sommaren ska vi göra om i rummet. Vi kommer bland annat bygga en välkomstdisk, en gradäng, skapa en läshörna, möblera om med mera. Våra sommarlovsaktiviteter kommer utgå därifrån.

Hjälp oss att skapa det nya rummet utifrån hur du vill att de ska se ut! Vilka färger vill du se på välkomstdisken och gradängen? Hjälp oss att sy kuddar och gardiner utifrån de tyger du vill ha! Skapa tavlor som ska hänga uppe i rummet och hur tycker du att möblerna ska vara placerade?

Om du vill delta i vår sommarlovsverkstad så anmäler du dig via Timjans Instagram @timjanvbg. Där kommer vi lägga upp vilka saker vi tänkt skapa till rummet samt hur många platser det finns för varje aktivitet.

Timjan kommer att vara semesterstängt v. 28-31.


Sidinformation

Senast uppdaterad:
30 maj 2024