Gå till innehåll

Verktygsfält

Sean Ge

Workshop: Street choreo / Isolation

Sean fann sitt första intresse för dans vid 16-års i samband med att han började lyssna på K-pop. Från 16 till 18 var han självlärd och härmade från videor på Youtube, tills 2018 då han började på Twisted Feet.
Sedan dess har Sean inte släppt dansen och har konstant försökt utveckla sig inom street-stilar såsom locking, hiphop, house, break och just nu väldigt inriktad på popping. Han har rest till Amsterdam, Irland och även Sydkorea i 3 månader för att vidare utveckla dansen. Ytterligare har fokus har också legat på floorwork.

Senast produktionen Sean deltog i var "Zirkonen" av Matilda Fleberg som spelades i Dansens Hus Stockholm. Innan dess har han varit med i föreställningen "5 Degrees" av Twisted Feet. Han har även uppträtt på bland annat TedX, Melodifestivalen, Göteborg 400-årsjubileum och varit med i Molly Sandéns "DOM SKA VETA TOUR 2022" turnéstopp i Göteborg. Just nu producerar han, med Jenni Louwen, sin första föreställning "EXTRATERRESTRIAL" som skall spelar på Vitlycke - Centre for Performing Arts, Stora Teatern Göteborg och Vara Konserthus

På Seans klasser kan man förvänta sig dynamiska danser med mycket hiphop och popping i grunden. Genom att blanda groovet i hiphop med popping-teknik så kommer man få lära sig hur man kontrollerar kroppen och vilka muskler man aktiverar för att skapa den dynamiska förändringen. Förvänta er mycket svett men också mycket kul!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
26 september 2023