Gå till innehåll

Verktygsfält

Verktygsfält

Timjan

Timjan är en kreativ mötesplats för dig mellan 13–25 år.

Färgfull bakgrund med vit text där det står Timjan, 300 kvm kreativt space

Välkommen till vårt kreativa space

Du hittar oss en trappa ner i det nyrenoverade huvudbiblioteket mitt i centrum, där vi kan erbjuda 300 kvadratmeter stort kreativt space!

Hos oss kan du skapa, prova på olika konstformer och kulturaktiviteter. Det finns två skaparverkstäder, med tillgång till skapande material, 3D-pennor, pinmaskin, screentryckverkstad, symaskiner och annat kreativt material. Det finns en studio för musik- och poddskapande. Det finns ett större kreativt rum som kan rymma många olika funktioner så som workshops, film, läsning, dans, teater, föreläsningar, evenemang & Virtual Reality-upplevelser.

Alltsammans är kostnadsfritt och inga förkunskaper krävs för att besöka oss!

Projekt

Förutom att vi kan träffas i våra lokaler, kan du även möta Timjans personal på olika evenemang och festivaler. Timjan har genom åren varit med och arrangerat hiphopfestival, VBG Dance Festival, Schools Out, lovaktiviteter med mera.

Timjans ungdomsgrupper

Timjan erbjuder också grupper som träffas utöver våra öppettider. Vi har exempelvis en mötesplats för unga som identifierar sig inom HBTQAI+. Men vi har också andra grupper tillsammans med andra verksamheter. Just nu har vi både extra studioöppet tillsammans med medborgarskolan men också en rollspelsgrupp tillsammans med studiefrämjandet.

Dessa grupper följer också vår åldersgräns.

Följ oss på våra sociala medier

På vår sociala medier kan du kommunicera med Timjans personal, vara med i tävlingar och vara först med att veta vad som händer på Timjan!

Timjan på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Timjan på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Timjan på TikTok Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
27 februari 2023