Gå till innehåll

Verktygsfält

Ny reklambyrå upphandlad för Vänersborgs kommun

Exempelbild för nyhet

Vänersborgs kommun har tecknat ett avtal med Bozzanova Reklambyrå med start från årsskiftet. Foto: Jerry Lövberg, Vänersborgs kommun

Vänersborgs kommun har tecknat ett avtal med Bozzanova Reklambyrå med start från årsskiftet i år. Flera byråer lämnade anbud och i processen har, förutom kravställan, även ett praktiskt moment innehållit ett arbetsprov där anbudsgivare har fått möjlighet att komma och presentera sina förslag. Sammantaget landade utvärderingen i att Bozzanova Reklambyrå blev tilldelade avtalet.

- Vi är glada att framåt få arbeta med en lokal byrå, som känner till Vänersborg väl och som har så bred kompetens som Bozzanova har. Det är den samlade bedömningen som gäller, så det är extra roligt att utfallet blev så här, säger Jenny Kudryk, avdelningschef för hållbar utveckling på Vänersborgs kommun, som varit den som har lett arbetsgruppen som tagit fram kravställan och underlag för upphandling.

I en tid när det ställs höga krav på kommunikationsflöden från en kommun till sina invånare, brukare, företagare och besökare är det viktigt att hitta bra och samhällsekonomiska nyttor med hur man kommunicerar. Det kan handla om kriskommunikation, sammanställning av stora kommunikationsflöden, inbjudningar och annat som förvaltningarna har behov av. Vänersborgs kommuns många verksamheter har med denna upphandling möjlighet att ta stöd i sitt kommunikations- och marknadsföringsarbete.

Bozzanova Reklambyrå har tidigare haft uppdrag för Vänersborgs kommun. Bland annat har de varit med och tagit fram Vänersborgs fina platsvarumärke, som alla invånare, organisationer, föreningar och företag kan använda i sin marknadsföring.

- Jag är väldigt glad över att vi på Bozzanova får jobba med vår hemkommun igen. Vi har haft förmånen att jobba med kommunen i omgångar under de 25 år som vi varit verksamma här. Nu känns det extra roligt att få vara med i den fortsatta implementeringen av platsvarumärket som vi sedan tidigare arbetat fram tillsammans med kommunen. Vi finns nu nära till hands och kan bistå med allt från enklare produktioner till större omfattande varumärkesarbeten och kampanjer. Jag hoppas att vi ska kunna bidra till att visa upp vår fina stad i många olika sammanhang, säger Marc Manchec, VD på Bozzanova Reklambyrå.

För mer information, kontakta
Jenny Kudryk, avdelningschef för avdelningen för hållbar utveckling
Telefon: 0521- 72 12 98

Sidinformation

Senast uppdaterad:
21 februari 2023