Gå till innehåll

Verktygsfält

Carolina Svanström är ny VD för Vattenpalatset

Exempelbild för nyhet

Carolina Svanström har utsetts till ny VD för Vattenpalatset Vänerparken AB, med start den 1 december 2023. Hon efterträder nuvarande VD Carina Svensson, som går i pension i november.

– Jag är glad över att få presentera Carolina som ny VD för Vattenpalatset. Carolinas egenskaper och erfarenheter ger goda förutsättningar för att framgångsrikt kunna driva och utveckla verksamheten i Vattenpalatset. Hennes kompetens och intresse inom folkhälsa och idrott är en bra grund för lyckas med uppdraget, säger Håkan Falck, styrelseordförande i Vattenpalatset Vänerparken AB.

Carolina är 44 år gammal och kommer senast från Västra Götalandsregionen där hon varit sektionschef med ansvar för digitala samarbetsplattformar.

– Det här känns jättespännande. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med Vattenpalatsets medarbetare utveckla verksamheten ytterligare för både vänersborgare, turister och inresande gäster, säger Carolina Svanström.

Carolina kommer att ha ett helhetsansvar för verksamheten; att leda verksamheten och att erbjuda en trygg, säker och attraktiv plats för alla besökare. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med styrelsens ordförande.

Om Vattenpalatset
Vattenpalatset är en väletablerad och populär anläggning för såväl vänersborgare som turister och inresande gäster. Här finns äventyrsbad, motionsbassäng, varmbassäng, relaxavdelning samt café. Utöver verksamhet för privata badgäster bedrivs simskoleverksamhet och uthyrning av bassänger till föreningar.

Verksamheten bedrivs genom Vattenpalatset Vänerparken AB som ägs av Vänersborgs kommun. Utöver verkställande direktör finns sex fastanställda samt ett antal timanställda medarbetare.


Kontakt
Håkan Falck, styrelseordförande i Vattenpalatset Vänerparken AB,
tel: 0703-59 84 45, e-post: hakan.falck@vanersborg.se

Carolina Svanström, tillträdande VD för Vattenpalatset Vänerparken AB,
tel: 0725-87 33 75

Relaterad information

Sidinformation

Senast uppdaterad:
22 maj 2024