Gå till innehåll

Verktygsfält

Uppskattat skridskodisco i Arena Vänersborg

Exempelbild för nyhet

Drygt 1300 besökare deltog på nyårsdisco på is i Arenan den 30 december.

Stämningen var hög bland besökarna och Fritidsbanken lånade ut skridskor på löpande band. Trycket var så stort att redan en halv timma efter öppning var samtliga skridskor utlånade.

Arrangemanget invigdes av Konståkningsklubben med en fin uppvisning, innan det var dags för alla besökare att ge sig ut på isen bland discorök och pyntade julgranar och ljusbollar.

Föreningslivet var även representerade av Blåsut BK som sålde glögg och varm choklad samt IFK Vänersborg sålde korv med bröd, fika och erbjöd skridskoslipning.

- Det var roligt att så många uppskattade satsningen med nyårsdisco på is. Vi hoppas att detta kan bli en ny tradition i Arenan, säger Jessica Lindskog, arrangemangssamordare på Kultur- och fritidsförvaltningen.

Nytt isdisco innan isen försvinner

Eftersom Vänersborgarna uppskattade satsningen planerar Enheten för idrottsanläggningar ett nytt tillfälle innan isen försvinner för säsongen. Datum för detta tillfälle släpps senare.

Skridskodiscot arrangerades av Enheten för idrottsanläggningar och Fritidsgårdarna i samverkan med Gatuenheten och lokala idrottsföreningar Blåsut BK, IFK Vänersborg och Konståkningsklubben.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
3 januari 2024