Gå till innehåll

Verktygsfält

FrukostForum Februari

Exempelbild för nyhet

Aktuella ämnen, spännande gäster och nätverk för näringslivet i Vänersborg. Torsdag 15 februari är det dags för årets första FrukostForum - varmt välkommen med din anmälan!

Morgonen handlar om framtiden, teknik, innovation och entreprenörskap.
Vad betyder egentligen ny teknik för näringslivet? Hur kan det underlätta och effektivisera verksamheten och kan det verkligen bidra till att man blir en attraktiv arbetsgivare?

Brålanda Industri har levererat produkter inom verkstadsindustrin i över 30 år och använder sig av både traditionella och högteknologiska metoder. VD Dennis Kristensson berättar om deras satsningar på ny teknik och grön omställning. Hur kommer det att förenkla och förbättra vardagen för deras anställda?

IUC Väst AB, är en drivkraft inom tillverkningsindustrin i Fyrbodal, som fokuserar på att stärka företag genom expertis inom bland annat digitalisering och verksamhetsutveckling. Olle Söderqvist och Håkan Hellström, som båda är industriutvecklare med fokus på digitalisering, gästar FrukostForum och beskriver hur IUC Väst kan stötta företagen.

Wiretronic levererar kablage och mekatroniklösningar inom fordon, försvar- och flygindustri runt om i världen. Wiretronic är drivande i utvecklingen inom sitt område och styrelseordförande Sören Karlsson berättar om deras arbete. Bland annat har ett omfattande forskningsprogram inom artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML) under 7 års tid lett till flera patent och olika tillämpningsområden.

Ung Företagsamhet är en del av en global organisation som utbildar unga inom entreprenörskap. Johan Sandahl, Regionchef för Ung Företagsamhet Fyrbodal, och skolinspiratör Nora Kärnestedt beskriver vikten av att tidigt få möjlighet att utveckla sin företagsamhet och kreativitet. Några av framtidens entreprenörer finns dessutom på plats denna morgon - kom och inspirera och inspireras!

Sofia Jessen gör sitt sista FrukostForum som vikarie för Jill Stor, som nu är tillbaka från sin tjänstledighet. Tillsammans med konferencier Erik Torstensson, guidas vi genom denna morgon. Kommunalråd och kommunala representanter fanns som vanligt på plats för att diskutera allt från bygglov till upphandling.

Var: Kommunhuset, mötessal Bojorten
När:
15 februari kl. 08.00 - 09.30
Hur: Anmäl dig via länken nedan - helt kostnadsfritt.

https://app.emarketeer.com/ext/form/entry.php?m=378487a47e1e8ef985fa427e70667b7dd1319a1&Origin=Direct Länk till annan webbplats.

Varmt välkomna!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
25 januari 2024