Gå till innehåll

Verktygsfält

Föreläsning om Generation Z för företag inom Bygg, transport och turism.

Exempelbild för nyhet

Varför förstå och lägga extra tid på generation Z? Jo för att tiden och omvärlden förändrar oss och de nya generationerna som växer upp. Inte minst behöver vi förstå arbetsattityder och vad som motiverar och hur vi leder anställda och studerande.

Varmt välkommen till Linda Åhnbrinks föreläsning om Generation Z

Varför förstå och lägga extra tid på generation Z? Jo för att tiden och omvärlden förändrar oss och de nya generationerna som växer upp. Inte minst behöver vi förstå arbetsattityder och vad som motiverar och hur vi leder anställda och studerande. Förändring har aldrig gått snabbare och det handlar om att attrahera, möta och behålla nya personligheter, värderingar och attityder. Så vilka är GenZ ? De är födda mellan 1996-2012 och det är de som står för kompetensförsörjningen.

Linda Åhnbrink, jobbar som projekt och processledare på Göteborgsregionen. Där hon leder kompetensråden för Bygg och Installationsbranschen. Hon har sin expertis inom lärande och utveckling, driver projekt, föreläser och leder workshops kring Gen Z, ledarskap, kultur, attityder och beteenden.

För första gången samlar vi alla tre branschråden i Fyrbodal! Efter föreläsningen har vi branschöverskridande workshops, följt av branschspecifika diskussioner där vi kommer att arbeta vidare med förslag inom respektive branschråd.

Plats: Kaserngården 1A, 451 34 Uddevalla

När: 14 mars kl 08.15 - 12.00

ANMÄLAN , SENAST 10 MARS: Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
5 februari 2024