Gå till innehåll

Verktygsfält

Kom och var med när Kastanjeparken invigs

Vy över Kastanjeparken i kvällstid

Den 4 april kl. 13-15 har vi invigning av Kastanjeparken. En park som är byggd efter invånarnas förslag under en aktivitetsdag i området.

Under 2023 genomfördes en ombyggnad av grönområdet beläget mitt emot Kastanjevägens förskola och bostadsområde. Projektet hade en omfattande medborgardialog där allmänheten bjöds in att delta i planeringsprocessen för parkens nya utformning. Efter att ha samlat in förslag från invånarna fanns önskemål om en grillplats, lekutrymmen samt belysning i hela parken.

Vi byggde parken efter önskemålen och en grillplats, stämningsfull belysning, fotbollsmål och scener som är tillgängliga för alla. För att ytterligare förbättra områdets attraktivitet och tillgänglighet har fruktträd planterats och belysning installerats med avsikt att skapa en inkluderande miljö för människor i alla åldrar.

Nu sparkar vi igång våren och bjuder in er alla till ett firande av den nya parken.

Nu önskar vi att alla som vill och kan komma till Kastanjeparkens invigning och glädjas tillsammans, det finns möjlighet att grilla om man vill (Så ta med egen mat om ni önskar att grilla)

Barnen kan få möjlighet till att hoppa i en hoppborg och spela fotboll (Egen boll tas med) Det kommer också att anordnas en äggjakt i form av en tipspromenad.

Vi ses där, Välkomna.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
19 mars 2024