Gå till innehåll

Verktygsfält

Högstadielärare hyllad av elever

Exempelbild för nyhet

Läraren Henrik tillsammans med några av sina elever.

NO-läraren Henrik på Vänerparkens skola är utsedd till månandens vardagshjälte.

En elev på skolan nominerade Henrik i ungivbg:s kampanj med följande motivering:

Henrik är den absolut bästa läraren jag haft. Han har hjälpt mig att nå min fulla potential i NO-ämnena och insett hur mycket jag tycker om dem!

Jag har fått motivation till att gå till skolan tack vare hans lektioner. Han är noga med vad vi behöver kunna och proppar oss fulla med kunskap varje lektion, utan att få oss uttråkade.

Henrik har en otrolig energi och man märker hur mycket han brinner för vetenskapen. Är det något som man inte förstår kan han förklara med enkla ord så att man förstår och om man vill fördjupa sig mer så erbjuder han sig gärna att bidra med några artiklar/sidor där man kan läsa eller berättar själv.

Jag hade nog aldrig sökt natur på gymnasiet om det inte vore för Henrik. Jag vågar tack vare honom sikta mot min dröm att bli läkare.

Bästa läraren som förtjänar att bli månadens vardagshjälte varje månad!

Fler elever på skolan instämmer att Henrik förtjänar utnämningen till vardagshjälte för sitt engagemang som lärare.

Vill du nominera din vardagshjälte?

Med månadens vardagshjälte vill vi tillsammans med dig som är ung i Vänersborg uppmärksamma personer som engagerar sig och bryr sig om sina medmänniskor.

Har du en lärare, vaktmästare, tränare, fritidsledare, kurator eller vän som alltid ställer upp för dig och andra? En person som gör mer för andra än vad man kan förvänta sig, och som du vill visa din uppskattning för!

Gå till nomineringen av vardagshälte

Sidinformation

Senast uppdaterad:
17 april 2024