Gå till innehåll

Verktygsfält

Sommarrekryteringen är klar

Exempelbild för nyhet

Sommarrekryteringen är den största massrekryteringen som kommunen genomför årligen och som Bemanningsenheten ansvarar för.

Med ett strategiskt arbete har enheten även i år klarat uppdraget på rekordtid och lyckats matcha kandidater som passar fint hos socialförvaltningens verksamheter.

Nu är det fullt fokus på att ge sommarvikarierna en gedigen introduktion och diverse utbildningar så att alla är redo inför sommaren.

Vi har haft en stor uppgift med att matcha sommarvikarier till våra enheter och vi är glada att kunna leverera sommarvikarier med hög kvalité, engagemang och hjärta på rätt plats, säger Feniks Beka, chef på Bemanningsenheten för socialförvaltningen.

Bemanningsenheten har skruvat på sitt arbetssätt jämfört med tidigare år och samverkat med grannkommuner.

Förutom att vi har marknadsfört oss på skolor och i sociala medier har vi tagit flera steg mot effektivisering och digitalisering och vi kan se att det har gjort rekryteringen bättre, för både vikarierna och arbetsplatserna, fortsätter Feniks Beka.

Även om alla sommarvikariat nu är tillsatta kan den som är intresserad av att arbeta timmar skicka in en ansökan. Annonsen finns här under Lediga jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Redan den 1 juli öppnar möjlighet att ansöka inför hösten.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
30 maj 2024