Gå till innehåll

Verktygsfält

FrukostForum 12 september

Exempelbild för nyhet

Aktuella ämnen, spännande gäster och nätverk för näringslivet i Vänersborg. Torsdag 12 september är det äntligen dags för höstens första FrukostForum och vi ser fram emot att få träffa dig! Varmt välkommen med din anmälan!

Nu är det äntligen dags för FrukostForum igen! Vi sparkar igång med ett energifyllt innehåll redan från start - morgonen handlar bland annat om trenderna på bostadsmarknaden och hur samverkan med näringslivet bidrar till kompetensförsörjning.  

Fredrik Gustafsson, affärs- och projektutvecklare på PEAB Bostad AB, berättar om den senaste nybyggnationen Skeppsklockan i Vänersborg, där 45 bostadsrätter mitt i centrala Vänersborg nu står inflyttningsklara. Vad var det som fick PEAB att satsa på Vänersborg mitt i lågkonjunkturen och hur ser läget ut för byggsidan framöver?

Lina Land, ägare och grundare av Homestyling Trestad, är företagaren som vågar satsa och sticka ut med sitt företagstänk och sin inredning. Hon anlitas av såväl mäklare som privatpersoner för att styla hem och kontor och ingen utmaning verkar omöjlig.

Ola Hermansson, President VBG Truck Equipment, berättar om företagets engagemang för samverkan skola-arbetsliv. Ungdomarna är framtidens arbetstagare och Ola beskriver företagets satsning på teknik och natur kopplat till Vänersborgs kommuns högstadieelever.

Vi får också veta mer om Ung Företagsamhets arbete med temadagen Framtidskoll som förbereder högstadieeleverna inför stundande vägval. Dessutom; Arbetsmarknadsenhetens arbete med breddad rekrytering och den planerade yrkesinspirations- och rekryteringsmässan.
 
Konferencier Erik Torstensson guidar oss genom programmet, tillsammans med vår näringslivschef Jill Stor. Det kommer som vanligt finnas möjlighet att diskutera såväl bygglov som upphandling med våra kommunala representanter.

Var: Kommunhuset, mötessal Bojorten.
När:
12 september kl. 08.00 - 09.30
Hur: Anmäl dig via länken nedan - helt kostnadsfritt.

https://app.emarketeer.com/ext/form/entry.php?m=385328a17d963975ecebcf459ce14a44e61981f&Origin=Direct Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Varmt välkomna! Länk till annan webbplats.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
16 augusti 2024