Gå till innehåll

Verktygsfält

Företagsbesök hos Flickornas Magasin

Kommunalråd och Näringslivsavdelningen på företagsbesök hos systrarna Anna och Maria, som driver Flickornas Magasin i Vänersborg

Kommunalråd och Näringslivsavdelningen på företagsbesök hos systrarna Anna och Maria, som driver Flickornas Magasin i Vänersborg.

I förra veckan träffade våra kommunalråd och vi på Näringslivsavdelningen företagarna och systrarna Anna och Maria, som driver Flickornas Magasin i Vänersborg.

Det blev ett öppenhjärtligt företagsbesök där det diskuterades allt från fotboll, hur man driver företag med kunden i fokus, företagets utmaningar till att ständigt vilja utveckla verksamheten.

De startade företaget alldeles innan pandemin bröt ut år 2020 och de började med att hjälpa människor att sälja av saker i samband med att de skulle flytta till mindre bostad. Det ena ledde till det andra och idag driver man både butik och Auktionsmagasinet, som också är ett av Auctionets auktionshus i Sverige, dessutom är man utlämningsställe för inköp som gjorts i andra länder på Auctionet. Det gör att det regelbundet kommer långväga besökare till Vänersborg för att hämta det man köpt utomlands. Verksamheten har i dagsläget 5 heltidsanställda och flera timanställda.

Tack snälla Anna och Maria för att vi fick komma och besöka er hälsar vi på Näringslivsavdelningen i Vänersborg.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
3 oktober 2024