Gå till innehåll

Verktygsfält

Verktygsfält

Lussebandyn

Innebandyspelare i pågående match.

Den stora innebandyturneringen för högstadiet och gymnasiet i Vänersborg har arrangerats i över 30 år. Turneringen sker i Idrottshusets A-hall den 12 december.

Lista över lag och tid för matcher.

Klicka på bilden för att se den större!

Sammansättning av lag

Lagen får bestå av max 12 deltagare och laget måste ha minst 2 stycken av varje kön i laget och på planen samtidigt (5 spelare + målvakt på planen samtidigt). Lagen får inte byta eller fylla på med nya spelare under kvällen.

Samtliga spelare i laget ska vara bosatta i Vänersborgs kommun.

Vänersborgs kommun och IBK Vänersborg har rätt att kräva ändring ifall lagnamnet anses olämpligt.

Regler

Lussebandyn följer Svenska innebandyförbundets regler.

Arrangemanget är drogfritt och om någon i laget bryter mot detta diskvalificeras hela laget! En spelare från varje lag kommer testas med alkomätare i samband med matchstart.

Pris till bäst utklädda lag + Fair play

En populär tradition i Lussebandyn är lag som klär ut sig. Under åren har de mest fantasifulla lagen spelat på planen. Givetvis uppmuntras detta och pris delas ut för bäst utklädda lag! Även pris till laget som spelat mest schysst på plan delas ut, ett Fair play pris alltså.

Det lönar sig alltså alltid att klä ut sig samt spela ett rent spel på plan utan oschysst tacklingar.

Om Lussebandyn

Sekretariatet och dömning sköts av IBK Vänersborg. Lussebandy är ett samarbete mellan det drogförebyggande arbetet i kommunen, fältare, fritidsledare, IBK Vänersborg och många fler.

För frågor om Lussebandyn eller anmälan kontakta Hanna Kyrkander på telefon 0521-72 17 25 eller hanna.kyrkander@vanersborg.se

Sidinformation

Senast uppdaterad:
12 december 2023