Gå till innehåll

Verktygsfält

Musik på Skräcklan

Ljuvlig musik på tisdagkvällarna 11 juni- 9 juli intill café Skräcklestugan i Skräckleparken.

 • 11 juni kl 18.00 Linus Wallberg och John Waldefeldt
  Sångaren Linus Wallberg och gitarristen John Waldefeldt, båda hemmahörande i Vänersborg kommer att framföra svenska pärlor och somriga sångskatter av bland andra Gärdestad, Wreeswjik, Taube. Linus och John ersätter duon Forslund- Lindholm, som tvingats ställa in sin spelning på grund av sjukdom.

 • 18 juni kl 18.00 En hyllning till blåsmusiken!*
  Vänersborgs Stadsmusikkår, Equmeniakyrkans musikkår och Uddevalla Stadsmusikkår spelar gemensamt under ledning av dirigent Mattias Lanhage. Det blir ett varierat program av swing, vals, marsch och några av barnens favoriter. OBS! På grund av ostadigt väder flyttar uppträdandet till Huvudnäsaulan i Plantaget mittemot Vänersborgs museum.

 • 25 juni kl. 18.00 Moon Mother
  Melankolisk, drömmig och jordnära folkrock när musikduon Moon Mother från Grästorp gästar Vänersborg.

 • 2 juli kl. 18.00 Harriet Nauer
  Harriet Nauers sagolika röst, fingerplock på gitarr och starka texter för tankarna till musiken från 60- och 70-talen.

 • 9 juli kl. 18.00 Uffe med vänner
  Ulf Wadenbrandt återkommer till Skräcklan med sina musikaliska vänner för att bjuda publiken på musikglädje på hans patenterad sätt.

Fri entré!

Vid dåligt väder flyttas arrangemanget in till Vänersborgs huvudbibliotek, ingång via kvällsentrén på Köpmansgränd 1, eller ställs in.

*Konserten med Stadsmusikkåren flyttas vid dåligt väder in till Huvudnäsaulan.

Tillgänglighet:

Adress: Parkgatan 2.

Skräcklan är en park i centrala Vänersborg med gångvägar och stigar. Till spelplatsen kommer du enklast via Parkgatan. I anslutning till parken finns toaletter, RWC, parkering och vändplats för färdtjänst/fordon.