Gå till innehåll

Verktygsfält

Evenemang

Vi arbetar med evenemang som tillväxtmotor - för näringsliv, föreningsliv och inte minst vår så viktiga besöksnäring.  

Evenemang är en viktig del av vårt platsvarumärke och varje evenemang bidrar till effekter som föreningsutveckling, ökad omsättning, välbefinnande, stolthet och social integration. Vi samverkar ofta och gärna med både föreningsliv och näringsliv.

Under året är vi medarrangör till många olika evenemang och huvudarrangör för kommunens egna festival Aqua Blå: Aqua Blå-festivalen i Vänersborg (vastsverige.com) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss gärna, vi erbjuder goda råd och ett brett kontaktnät. Våra närmsta samarbetspartners är Forum Vänersborg : forumvanersborg.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och vårt gemensamma turistbolag Visit Trollhättan-Vänersborg: vastsverige.com) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här hittar du också en väl uppdaterad evenemangskalender med vad som är på gång i närområdet.

Vill du också arrangera? Då vill vi tipsa om vår Evenemangshandbok som innehåller en massa bra info: https://issuu.com/visittv/docs/handboken_2022 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
28 februari 2023