Gå till innehåll

Verktygsfält

Områdesträffar våren 2023

På Näringslivsavdelningen i Vänersborgs kommun arbetar vi för en bra relation och dialog med vårt näringsliv.

Vi vill gärna komma i kontakt med företag som vill vara med att påverka och utveckla Vänersborg på olika sätt. Tillsammans med våra kommunalråd genomför vi i regel ett par företagsbesök i veckan. Dessutom anordnar vi träffar av olika slag för att föra ut information, bland annat genom att en gång i månaden arrangera FrukostForum, som brukar locka ett hundratal företagare. Det är helt kostnadsfritt och ett bra forum för att hitta nya kunder och nätverka.

Under kommande höst 2022 och under våren 2023 kommer vi att genomföra områdesträffar i alla kommunens olika verksamhets/industriområden. Vi hoppas att ni vill möta upp oss i just ert område. En våra punkter som vi kommer att ta upp är arbetet med en ny Näringslivsstrategin för Vänersborg. Den ska arbetas fram för att kunna antas under hösten 2023, och då vill vi förankra och lyssna in så många synpunkter som möjligt från näringslivet. Därför kommer en del av mötet att handla om att diskutera den. Andra delar av mötet kommer beröra punkter som är aktuella för området, och har ni något medskick att göra innan vårt möte, hör av er till oss.

Vi hoppas att ni har möjlighet och vill vara med. Vi går ut med inbjudan tidigt för att så många som möjligt ska kunna planera att vara med. Vi bjuder på kaffe och smörgås.

Inför områdesträffen som du anmält till kommer vi att i god tid återkomma med mer innehåll för träffen samt om var vi kommer att vara.

Anmäl dig till områdesträff

ReCaptcha * (obligatorisk)

Sidinformation

Senast uppdaterad:
28 februari 2023