Gå till innehåll

Verktygsfält

Verktygsfält

Barnens Kastanj

Barnens Kastanj är namnet på en fritidsklubb dit barn som är 6-12 år på Torpaområdet kan komma till efter skoltid.

Bilder på verksamhetens lokaler

Olika aktivitetsrum på fritidsklubben Barnens Kastanj

Öppettider och åldersgräns

Fritidsklubben är öppen måndag till fredag. Här kan du hitta roliga aktiviteter tillsammans med andra barn och det kostar inget att delta.

Måndag

  • 12.30-14.30 (Förskoleklass - Årskurs 3)
  • 15.00-17.30 (Årskurs 4 - 6) Tjej- eller killkväll

Tisdag till torsdag

  • 12.30-14.30 (Förskoleklass - Årskurs 3)
  • 14.45-16.30 (Årskurs 4 - 6)

Fredag

  • 12.30-14.00 (Förskoleklass - Årskurs 3)
  • 14.15-15.45 (Årskurs 4 - 6)

Vid enstaka tillfällen kan verksamheten vara stängt på grund av möten eller sjukdom. Under skollov kan öppettiderna variera. Välkommen till Barnens Kastanj!

Aktiviteter

Några vanliga aktiviteter är idrott och lek, spel, pyssel, måleri, bakning, firande av traditionella högtider, tjejträffar, läxhjälp, språkinlärning, film, bingo, biljard, tv-spel, fika och dans. På måndagar får barn i mellanstadiet ta del av jätteroliga uppstyrda tjej- och killkvällar.

Barnen erbjuds en meningsfull fritid och får möjlighet att hitta nya intressen och kompisar. De får frukt som mellanmål. Vissa dagar äter man enklare mat eller fikar tillsammans och har det extra mysigt.

Om verksamheten

Barnens Kastanj är ett samarbete med bostadsbolaget ABVB och Vänersborgs kommun. Det är en öppen och frivillig verksamhet för barn som går i låg och mellanstadiet i grundskolan.

I verksamheten finns det ett värdegrundsarbete som utgår från allas lika värde och barnkonventionen. Alla barn ska känna sig trygga och välkomna på Barnens Kastanj.

De som arbetar i verksamheten har lång erfarenhet av att arbeta med barns och ungas hälsa och utveckling.

Barnens Kastanj ligger på Kastanjevägen 32 på Torpaområdet i Vänersborg. Verksamheten bedrivs i en större lokal samt utomhus i närområdet.

För mer information, fråga oss!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
6 februari 2024