Gå till innehåll

Verktygsfält

Aktuell utställning

Den 13 november stänger konsthallen för reparationer och ombyggnationer av fasad och fönster. Vi öppnar åter i februari 2024 med en presenation av Artist in Residence - På väg 45 den 13 februari.

Byggställningar på ett hus

Kulturhuset rustas upp

Sedan våren 2023 har Kulturhuset i Vänersborg genomgått ombyggnationer, reparationer och nybyggen. Bland annat har det byggts en ny hiss till teatern, fasaden lagas och får ny färg och fönsterna repareras. Till våren förväntas alla delar vara klara.

Vi öppnar 13 februari med tredje omgången av AiR-programmet På väg 45. Ett projekt som genomförs i samarbete med Trollhättan och Åmåls kommunala konsthallar.

Välkommen att besöka konsthallen våren 2024!

Konsthallen besöker verksamheter

Under tiden då konsthallen är stäng är vår personal ute och håller föredrag, workshops och aktiviteter för barn, unga och grupper. Under november och december besöker konsthallen bland annat Tengrenstorps förskola och Daglig verksamhet på Slåttergatan.

Arbetar du i en organisation eller verksamhet som också vill ha besöka av konsthallen för information om verksamheter, konst i Vänersborg eller en skapande bildaktivitet? Kontakta konsthallen på konsthallen@vanersborg.se

Sidinformation

Senast uppdaterad:
24 november 2023