Gå till innehåll

Verktygsfält

Aktuell utställning

Konsthallen är stängd för omhängning och öppnar åter den 19 juni med Sommarsalong 2024.

Färgfält som en äng med rosa himmel

Sommarsalong 2024

Tema: Vänersborg - Attraktiv och hållbar i alla delar, hela livet

19 juni-24 augusti

En öppen salongsutställning där alla kreativa individer bjuds in att delta med ett eget skapat verk vardera på årets tema.

I år är temat för Sommarsalongen Vänersborg och dess kommunslogan attraktiv och hållbar i alla delar, hela livet. Med detta ämne som utgång vill vi att ni som önskar delta funderar på vad Vänersborg betyder för er och vad den kommunala slogan åsyftar. Lever Vänersborg upp till ordet attraktiv? Är ditt liv i Vänersborg hållbart? Vad definierar ditt Vänersborg?

Temat är valt för att fira att det nu är 20 år sedan konsthallen växte fram och tog form i sina nuvarande lokaler på Kungsgatan 15.

Välkommen in med ett verk på detta temat lördag den 8 juni. På plats i konsthallen vid inlämningen finns en blankett att fylla i. Där fyller du som medverkar bland annat i din motivering för hur verket knyter an till temat och hur det definerar din bild av Vänersborg samt kontaktuppgifter och information kring verket som titel och materailval.

Inlämning av konstverk till sommarsalongen

Datum: 8 juni
Tid: 12.00-18.00
Plats: Vänersborgs konsthall

Det går också att lämna in på fredag den 7 juni mellan klockan 13-16 om du eller ombud inte kan under lördagen.

Deltagande i Sommarsalongen är kostnadsfritt.

Sidinformation

Senast uppdaterad: