Gå till innehåll

Verktygsfält

Jazz Mentors' Day

En viktig del av Vänersborg Jazz Academy är mentorsskap för alla musikstuderande i Vänersborg och i övriga Sverige. Jazz Mentors' Day ger möjlighet till coaching och samtal tillsammans med några av landets ledande musiker.

Om Jazz Mentors' Day:
En viktig del i utvecklingen och utbildningen av att bli musiker är att hitta sin egen röst och vision. Det är också viktigt att måla upp en bild av hur man vill jobba. Frilansa på heltid och jobba mer brett genremässigt? Bara jobba med egen musik, välja en lite smalare väg och ha ett s k brödjobb vid sidan av?

Hur hanterar man motgångar och svackor i den mentala formen? Hur behåller man glöd och glädje i musicerandet, när man valt musiken som yrke? Dessa och flera andra frågor kommer upp längs vägen och då behöver man vägledning och mentorer att ventilera tillsammans med.

Jazz Mentors' Day sammanför musikstuderande (ålder 16 år och uppåt) och mentorer från jazzeliten från världens alla hörn.
Du anmäler dig via mail. Uppge namn, ålder, instrument och skola/utbildning. Maila till: anna.lundkvist@vanersborg.se

De digitala mentorsträffarna sker via Zoom och är kostnadsfria.

Digitala mentorsträffar 2023:
1 februari - gästcoach Josef Kallerdahl
8 februari - gästcoach Martin Sjöstedt
6 december - gästcoach Malin Wättring
18 december - gästcoach ej klar


Du har också alltid möjlighet att höra av dig till oss på Vänersborg Jazz Academy om du har frågor i vardagen som kompositionövning, planering, sökningar och andra mer personliga frågor som mental träning och prestationsångest.

Maila till anna.lundkvist@vanersborg.se för att ställa din fråga eller boka en tid för ett längre samtal.
Sidinformation

Senast uppdaterad:
4 september 2023