Gå till innehåll

Verktygsfält

Jazz Mentors' Day

En viktig del av Vänersborg Jazz Academy är mentorsskap för alla musikstuderande, lokalt som nationellt. Alla nivåer. Jazz Mentors' Day ger möjlighet till coaching och samtal tillsammans med några av landets ledande musiker.

Om Jazz Mentors' Day:
En viktig del i utvecklingen och utbildningen av att bli musiker är att hitta sin egen röst och vision. Det är också viktigt att måla upp en bild av hur man vill jobba. Frilansa på heltid och jobba mer brett genremässigt? Bara jobba med egen musik, välja en lite smalare väg och ha ett s k brödjobb vid sidan av?

Hur hanterar man motgångar och svackor i den mentala formen? Hur behåller man glöd och glädje i musicerandet, när man valt musiken som yrke? Dessa och flera andra frågor kommer upp längs vägen och då behöver man vägledning och mentorer att ventilera tillsammans med.

Jazz Mentors' Day sammanför musikstuderande (ålder 16 år och uppåt) och mentorer från jazzbranschen. Du som precis avslutat din examen inom musik och är på väg ut i professionella livet är också välkommen.


Du anmäler dig via mail. Uppge namn, ålder, instrument och skola/utbildning. Maila till: anna.lundkvist@vanersborg.se

De digitala mentorsträffarna sker via Zoom och är kostnadsfria.

Du har också alltid möjlighet att höra av dig till oss på Vänersborg Jazz Academy om du har frågor i vardagen som kompositionövning, planering, sökningar och andra mer personliga frågor som mental träning och prestationsångest. Samma mail gäller här.

 

Träffar under 2024.

Malin Wättring, saxofon, är en av gästcoacherna på Jazz mentors Day

Gästcoach 2023. Malin Wättring, saxofonist och kompositör.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
17 januari 2024