Gå till innehåll

Verktygsfält

Press- och informationsmaterial

Här finns bland annat kommunens grafiska profil, logoyper, bilder, filmer och annat informationsmaterial.

Pressmeddelanden och nyheter

Nya som äldre pressmeddelanden och nyheter hittar du i vårt Nyhetsarkiv

Prenumerera på kommunens nyheter via RSS

Från Vänersborgs kommuns webbplats kan du via RSS prenumerera på nyheter från kommunens samtliga verksamheter.


Nyheter från MyNewsdesk

 • Vänersborg gör sitt bästa resultat någonsin i undersökning om företagsklimatet


  Under flera år har Vänersborgs kommun arbetat fokuserat och målmedvetet för att förbättra företagsklimatet. Idag släpptes årets resultat av enkäten som Svenskt Näringsliv skickar ut till företagen om företagsklimatet och Vänersborgs kommun gör sitt bästa resultat någonsin.
  Läs mer
 • 40 000 invånare i Vänersborgs kommun


  Vänersborg växer så det knakar! Den senaste kvartalsrapporten från Statistiska centralbyrån (SCB) visar att nu bor över 40 000 personer i kommunen.
  Läs mer
 • Unik utomhusbioupplevelse med Vänersborgs kommunkoreografer


  Vänersborgs kommunkoreografer avrundar sitt årslånga projekt för att sprida dans i kommunen, med två unika events med utomhusbio fyllda med dans, konst, performance och gemenskap.

  19 maj utlovas en surrealistisk konstupplevelse utöver det vanliga mitt i ruinerna av det gamla pappersbruket i Vargön. 18 maj arrangeras familjeblockparty kring breakdance i Centrumparken i Brålanda.

  Läs mer
 • Vänersborg utsedd till Årets Jazzkommun 2023 av Svensk Jazz


  Svensk Jazz har utsett Vänersborg till Årets jazzkommun 2023 för kommunens satsning på Vänersborg Jazz Academy, som utvecklats till ett nationellt talangcenter för unga musiker. Utmärkelsen delas ut vid Jazzfestens stora gala i Gävle den 13 maj 2023.
  Läs mer
 • Fortsatt nöjda företagare i Vänersborg


  Företagen i Vänersborgs kommun är fortsatt nöjda med kommunens service visar en ny servicemätning, Insikt, gjord av Sveriges kommuner och regioner. Ett så kallat NKI-värde (Nöjd-Kund-Index) kommer fram där 100 är högst. Snittet i Sverige för mätåret 2022 är ett NKI på 75 och Vänersborg hamnar precis på rikssnittet på 75, vilket innebär att man på rankinglistan över Sveriges kommuner hamnar på plat
  Läs mer

Sidinformation

Senast uppdaterad:
8 maj 2023