Gå till innehåll

Verktygsfält

Verktygsfält

Gaddesanna - Anundstorp

Verksamhetsområdet i Gaddesanna-Anundstorp driftsattes 2022-12-28.

Bokning av driftsättning av LTA-pumpenhet och uppsättning av vattenmätare

Ta kontakt med Kretslopp & Vattens administration för att boka tid. Ni når dem via kommunens växel 0521 - 72 10 00.
Driftsättning kan bokas på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Läs igenom informationsbroschyren så alla punkter i checklistan är uppfyllda vid tiden för bokningstillfället. Har du förlagt broschyren så finner du den här på kommunens sida om lågtrycksavlopp Öppnas i nytt fönster..

Utlämning av pumpbrunn, brunnslock, larmskåp och stolpe

Har du inte hämtat ut din pumpbrunn, brunnslock, larmskåp och stolpe så ta kontakt med Kretslopp & Vattens administration för mer detaljer om tid och utlämningsplats. Den som hämtar får skriva på en blankett.

Pumpbrunnen har mått 1,87 meter x 1,2 meter och väger ca 180 kg.

Anmälan till bygglovsenheten

En förändring i en fastighets VA-installation är anmälningspliktigt enligt Plan- och bygglagen. Om ni inte avser att göra en bygglovskrävande förändring av er fastighet i samband med anslutningen till kommunalt VA, så behöver ni skicka in en Anmälan, ej bygglovspliktig åtgärd till bygglovsenheten tillsammans med en karta och en kontrollplan, innan ni påbörjar arbetet inne på fastigheten.

bygglovsenhetens del av hemsidan Öppnas i nytt fönster. Öppnas i nytt fönster. kan ni läsa mer och hitta länkar till blankett och/eller e-tjänst. Alla frågor gällande ansökan hänvisas till bygglovsenhetens telefon- och besökstider.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
19 januari 2024