Gå till innehåll

Verktygsfält

Månadens aktiviteter på Timjan

Här hittar du vilka aktiviteter som Timjan erbjuder under maj månad.

Vår öppna verksamhet

Ett rött bord men skapande material. Framåt på bilden finns en skylt med texten pimp your shoe.

Tryck på bilden för mer information.

Tema-lördag - KPOP!

En ljuslila bakgrund med mörk lila och rosa rök på. Fram i bild är tre tecknade personer. En av dem har på sig orange tröja, halsband, rosa mössa och byxor och svara kängor. Hen sitter på huk i en pose. Personen i mitten står upp och har på sig rödjacka, turkost hår och byxor samt bruna skor. Hen har också en munmikrofon på sig. Personen på höger sida sitter ner på huk i en pose. Hen har på sig blåa byxor och en blå tröja. Över tröjan har hen på sig en rosa väst. Hen har svart hår och rosa skor. 

Tryck på bilden för mer information.

HBTQ+ mötesplatsen

En lila bakgrund där små utklippta papper ligger på bakgrund. De utklippta papperna  är olika bilder på HBTQ+ relaterade mönster. 

Tryck på bilden för mer information.

Våra kreativa grupper

Fyra dansare som står på en scen. Scenbelysningen är grön och det är rök i bakgrunden. Dansarna har på sig svarta byxor och ljusblåa tröjor. De har händerna utsträcka rakt fram.

Tryck på bilden för mer information.

En dansföreställning på biblioteket - Jag tänker på dig

Centralt i bilden finns en person som har på sig svarta hörlurar och hen ler. Hen har på sig en svarttröja med högkrage och svart hår. Bakom hen finns en blå dörr och höger om dörren finns det hyllor med tidningar. Överst i bilden hänger det en väst. Fram i bilden står två personer. Dessa personer har också hörlurar på sig. 

Tryck på bilden för mer information..

Sidinformation

Senast uppdaterad:
27 april 2023