Gå till innehåll

Verktygsfält

Våra kreativa grupper - vi ses på torsdagar!

Fyra dansare som står på en scen. Scenbelysningen är grön och det är rök i bakgrunden. Dansarna har på sig svarta byxor och ljusblåa tröjor. De har händerna utsträcka rakt fram.

På torsdag träffas våra olika kreativa grupper! Vill du vara en del av någon av kreativa grupperna eller kanske flera? Då finns det mer information om varje grupp nedan!

Personal finns alltid på plats för coachning och du behöver inga förkunskaper för att delta.
Vill du vara med i någon av grupperna? Prata med personalen på Timjan

Skräckfilms klubben:
Timjans filmklubb har efter önskemål av ungdomarna blivit skräckfilms-klubb!
Vi träffas och väljer ut filmer att titta på tillsammans. Efteråt samtalar vi om varje film. Vi deltar också på andra filmaktiviteter så som Novemberfestivalen i Trollhättan, kollar bio och får gratis biljetter till Göteborgs filmfestival!

Filmklubben träffas varannan torsdag (ojämna veckor) mellan klockan 17.00-19.30

Utställning om psykisk ohälsa:
En grupp där vi tillsammans skapar en utställning kring ämnet psykisk ohälsa! Vi bestämmer tillsammans hur utställningen ser ut och ni kommer få mer kunskap inom ämnet. Vi avslutar med att hänga upp utställning på vår gallerivägg och då annordnar vi vernissage!

Utställningsgruppen träffas varje torsdag mellan klockan 15.30-17.00

Timjans dancecrew:
Timjan har en helt egen dansgrupp som har dansat tillsammans i nästan två år. Vi dansar mestadels streetdance och dancehall. Vi brukar avsluta terminerna med att bland annat uppträda på Schools Out eller vara med & tävla på VBG dance festival. Just nu är vi i full igång med två olika danser!

Timjans dancecrew ses varje torsdag.

Rollspelsgruppen:
Tillsammans med studiefrämjandet finns det en rollspelsgrupp som träffas i Timjans lokaler!
Vill du spela rollspel, skapa rollspelsevent mm? Då kan detta vara gruppen för dig!

Rollspelsgruppen träffas varannan torsdag (jämna veckor) från klockan 17.30-20.00

Sällskapet:
Sällskapet är en grupp som tillsammans spelar olika sällskapsspel! Vi testar spelen från vårt spelbibliotek men också från våra spelpåsar!

Till sällskapet är det drop-in och det finns 6 platser. Sällskapet träffas varannan torsdag (jämna veckor) klockan 17.30-18.30

Sidinformation

Senast uppdaterad:
18 mars 2024