Gå till innehåll

Verktygsfält

Danspedagognätverket

Västra Götalands egna danspedagognätverk med stöd från Kulturförvaltningen i Vgr.

Välkommen till Danspedagognätverket som drivs av Danspoolen i Vänersborg. Nätverket finns till för kunskap- och erfarenhetsutbyte, tips om forskning, fortbildningstillfällen, vikariat, tjänster, arbetsmiljöfrågor etc. Framför allt ska nätverket fungera stärkande och kan synliggöra oss danslärare och danspedagoger I Västra Götaland.

Du är välkommen att besöka oss på Facebook och göra en vänförfrågan om att bli medlem. Facebooksida "Danspedagognätverket Vg-regionen" blir ett digitalt sätt att kommunicera och skapa kontaktyta med andra danslärare i regionen. Under varje läsår kommer 1-2 fysiska träffar anordnas. Mer information kommer fortlöpande. Du kan också kontakta oss på danspoolen@vanersborg.se om du har frågor.

Kulturförvaltningen i Vgr ser också nätverket som ett sätt att få en tydligare bild över vilka vi är som arbetar med dansundervisning i regionen.

Känner du någon danslärare i regionen som också är intresserad av att dela med sig av sin arbetsvardag, vill få tips och diskutera danspedagogiska frågor och ha ett forum att peppa varandra i?

Varmt välkommen hit!

Håll utkik efter nästa danspedagognätverksträff på vår facebooksida.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
23 februari 2024