Gå till innehåll

Verktygsfält

Timvikarie inom förskola och grundskola

Som timvikarie inom barn- och utbildningsförvaltningen har du möjlighet att göra en utvecklande och meningsfull insats för våra barn och elever i förskola och grundskola då vår ordinarie personal är frånvarande.

Våra verksamheter innefattar förskola, fritidshem, förskoleklass, grundskola årskurs 1-9 samt anpassad grundskola. Att vara vikarie hos oss innebär att du kan få möjlighet att testa de olika verksamheter beroende på vad du är mest intresserad av. Jobbet innebär att du med kort varsel blir tillfrågad om att ersätta ordinarie personal när den är frånvarande. Du kan i hög grad påverka ditt schema genom att du själv lägger in din tillgängliga tid i en app. Du får sedan förfrågningar utifrån de tider som du har angett.

Vem kan arbeta som timvikarie

För att arbeta som timvikarie hos oss behöver du ha fyllt 18 år, ha en godkänd gymnasieutbildning samt ett giltigt utdrag ur Polisens belastningsregister, riktat mot arbete i skola och förskola. Att arbeta som timvikarie innebär att du behöver vara flexibel och öppen för nya utmaningar. Du ska ha god samarbetsförmåga och framför allt vilja fylla en väldigt viktig funktion för våra barn och elever.

Hur söker jag timanställning

Om du är intresserad av att arbeta hos oss som timanställd hänvisar vi dig att söka via vår annons under Lediga jobb i Vänersborg. Rekrytering sker kontinuerligt.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
12 januari 2024