Gå till innehåll

Verktygsfält

Arvoden och ersättningar

Som förtroendevald i Vänersborgs kommun har du rätt till arvode och ersättningar enligt arvodesbestämmelserna som kommunfullmäktige beslutat om. Nedan hittar du blanketter och bestämmelser för arvoden, förmåner och ersättningar.

Om du är nyvald förtroendevald och behöver registrera dina personuppgifter så gör du det via e-tjänsten Förtroendevalda - Registrering och hantering av personuppgifter. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du är förtroendevald och vill begära ersättning för förrättning, förlorad arbetsinkomst samt reseersättning så gör du det via e-tjänsten Ersättning för förtroendevalda. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du är nyvald förtroendevald och behöver anmäla ditt bankkonto till oss så använd Nordeas tjänst Anmäla konto till Nordeas kontoregister. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du vill läsa på om vem som skall attestera kostnader för den politiska organisationen så gör du det i Attestanvisningar avseende den politiska organisationen. Pdf, 110.9 kB, öppnas i nytt fönster.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
24 april 2024