Gå till innehåll

Verktygsfält

Daglig verksamhet (teckenspråk)

Daglig verksamhet är till för dig som är i yrkesverksam ålder och som inte har något arbete eller inte går i skola. Daglig verksamhet innebär att du har något stimulerande och meningsfullt att göra på dagarna.

Sysselsättningen kan sammanfattas som strukturerad, målinriktad och kontinuerlig. Innehållet ska i så stor utsträckning som möjligt utgå från dina egna önskemål, förutsättningar, intressen och behov.

I Vänersborg finns cirka 15 olika verksamheter förlagda på olika platser i kommunen. Vi erbjuder ett stort antal sysselsättningar med varierat innehåll och inriktning så som exempelvis kaffeverksamhet, second hand butik, data, transporter, hunddagis och hantverk.

Vilka personalgrupper arbetar hos oss?

Verksamheten leds av enhetschef och verksamhetsledare. Det finns även verksamhetspedagoger, som ansvar för pedagogik och metodik i verksamheten, samt stödpedagoger och stödassistenter. Tillgång på arbetsterapeut och sjukgymnast finns också.

Information och kontakt

För mer information och för att ansöka om stöd är du välkommen att kontakta någon av våra biståndshandläggare på Biståndsenheten. Se kontaktuppgifter under Relaterad information.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
27 februari 2023