Gå till innehåll

Verktygsfält

Öppen verksamhet - Aktivitetshus och mötesplats

Mötesplats Niklasbergsvägen 3 

Mötesplatsen 3:an är en verksamhet inom socialpsykiatrin dit du som har någon form av psykisk ohälsa är välkommen. Du kommer hit frivilligt och när du själv önskar. Syftet med verksamheten är att du ska kunna träffa människor och umgås på dina egna villkor och känna att du är respekterad för den du är.

Hos oss kan du till exempel handarbeta, baka, lyssna på musik, gå på promenad, spela spel, se på film eller bara umgås. Några gånger i veckan är vi ute och promenerar, vi besöker också aktuella utställningar i Vänersborg. Vi fikar tillsammans på för- och eftermiddagen.

Aktivitetshuset Fisketorget

Aktivitetshuset Fisketorget är en verksamhet inom Arbetsmarknadsenheten dit du som har någon form av psykisk ohälsa är välkommen. Du kommer hit frivilligt och när du själv önskar. Här väljer du själv i vilken omfattning du vill delta. Välkommen att kontakta Julia och Markus på telefonnummer 0521–721915 för att boka in en första träff så vi kan gå igenom dagarna hos oss och se vad som skulle passa dig bäst utefter dina behov och önskemål.  

Vi erbjuder ett flertal fysiska aktiviteter såsom gymträning, simning och innebandy men också aktiviteter som enklare vaktmästaruppgifter, hantverk, pyssel, matlagning/bakning m.m.  

Under årets gång åker vi ut på olika utflykter. Det kan vara att grilla på berget, shoppa på Ullared, vinterbad m.m. Detta beror helt på vad som önskas av de som kommer hit.

Läs mer om Aktivitetshuset Fisketorget

Sidinformation

Senast uppdaterad:
25 april 2023